lauantai 7. syyskuuta 2013

Miljoona, miljoona vuotta oon onnellinen

 Nyt tulee jotain uutta ja ennennäkemätöntä! Lisäsin uudeksi tunnisteeksi "valokuvaus", koska suoritan itsenäisesti valokuvauskurssia. Tai saattaahan olla, että alan muutenkin kuvailemaan, enkä vain koulujuttuja, mutta blogin kuvitus nyt laajenee muihinkin kuin käsityökuviin.

Enivei, koska en osaa käyttää kunnolla tuota järkkäriäni, vaikka se on jo muutaman vuoden miulla ollut (automaattisäädöt on parhaita :D), oli eka tehtävä vaan harjoitella eri säädöillä. Osa tän postauksen kuvista on tarkoituksellisesti kurssia varten otettu ja osa tänä aamuna ihan muuten vain. :)


Rakastan viikonloppuaamuja, tai oikeastaan kaikkia tällaisia rentoja ja stressivapaita, ei viikonpäivällä niin väliä. Porukat lähtivät eilen mökille, ja mie pidin "omppukestit". Eli leivoin omenapiirakkaa, jota Tanni, Sara ja Helin kävivät maistelemassa. Hyvältä se maistui myös aamupalana. ;) Sain nukkua pitkään, nautiskella ison kupillisen kahvia ja Hesarin kuukausiliitekin tuli. <3




Naapurin kissakin kävi moikkaamassa. :)



Nuo luontokuvat on kuvattu aikaisemmin tällä viikolla, ei nyt ihan mitään mestariotoksia... Mutta ainakaan taso ei enää voi laskea. :D

Lopuksi pari kuvaa piposta, jonka sain äskettäin valmiiksi. Aloitin tuon luultavasti joskus viime talvena, ja löysin sen penkoessani lankavarastoja. En ole mikään pipoihminen, eikä miulla ole ollut kuin ehkä kaksi pipoa, joista tykkään. Tuosta tuli kuitenkin ihan söpö + ainakin lämmin. Pitäsi vaan joku huivi neuloa sille kaveriksi. (On muuten kivaa kuvata pipoa auringon paisteessa, ulkona lämmintä yli 20c... Eikö ne viileämmät kivat syysilmat vois jo alkaa?!)

(Huomatkaa hieno pinkki Isk-paita ja hurmaavasti sojottavat hiukset :D)

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti